Членове и симпатизанти на ГЕРБ препълниха зала Сила в Пловдив. Лидерът

...
</TD
>Членове и симпатизанти на ГЕРБ препълниха зала Сила в Пловдив. Лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Две години в Пловдив - нищо! Обещал съм на града финал за Суперкупата на Европа и ще я имат

Членове и симпатизанти на ГЕРБ препълниха зала " Сила " в Пловдив. Лидерът на партията приказва пред над 3000 души в близо близо двучасовомероприятие:

" Простил съм на враговете си, горе има кой да гледа. Управление без присъединяване на ГЕРБ не може да има. Празен чек няма да подпишем. Винаги сме били дисциплинирана евратлантическа партия. Ние бяхме тези, които направихме диверсифакиция на енергийните доставки иние бяхме тези, които обединихме Западните Балкани "

" Сравнете мероприятието през днешния ден на Политическа партия с доста вождове и малко индианци и нашето и това нашето в този момент. Само за две години партията на Промяната не може сама да се пребори с ГЕРБ, Демократична България не може да се пребори с ГЕРБ. Асен Василев е като Кашпировски - лъже българите. Не зная Кашпировски ли е, кой е, само че той го надмина. Успяха да успят 2 години българите. И в този момент като се разсънват и виждам, че парите им ги няма, гледа какво става с веригите… "

" За Пловдив сме създали доста - ВиК-инсталаци, до пречиствателни станции,  зали, игрища. Остана ми единствено едно Околовръстно. Сега щеше да е готово - да имате цялостен Околовръстен пръстен. Щяхте да му се радвате като на пътя Пловдив- Асеноград. Две години в Пловдив - нищо! На Пловдив съм заречен край за Суперкупата на Европа и ще я имат. "

Борисов влезе в залата под звуците на песента " Eye of the Tiger " oт кино лентата " Роки ".

Заради събитието регионът към залата бе отцепен - от 15:00 до 20:00 часа се спря придвижването на МПС-та по ул. " Тракия “ в сектора от бул. " Васил Априлов “ до ул. " Кавала “. 

 е лидер за следващ път на листата на ГЕРБ-СДС в МИР 16 Пловдив- град. 

Присъстваха още вторият в листата , третата - Десислава Трифонова, четвъртият - , ,, всички районни кметове на Пловдив.

Кметът на Пловдив  не присъстваше на събитието.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР